Förlagets beskrivning
Nyutgåva av älskad brödbok. Nu har Bröd för alla sinnen sålt i över 16 000 exemplar. Och 2009 placerade den sig på tredje plats i World Cookbook Awards, i genren brödböcker.
Stina Algotsons, författare till en rad kok- och matböcker, har samlat de bästa recepten: bröd med anor, men i modern tappning. Bröd som kan serveras varje dag, till frukost, till soppan eller som en viktig del av festbuffén. Många bröd går snabbt att baka. Andra kräver mer tid och omsorg.
Ur innehållet:
* Surdegsbröd
* Kryddbröd
* Bröd med nötter och frön
* Bröd med grönsaker och frukt
* Skållat bröd
* Bröd av speltvete
* Bröd med bakpulver eller bikarbonat
* Tunnbröd och knäckebröd
* Kokta bröd och bröd utan ugn
* Mångkulturellt bröd
* Glutenfritt bröd
Fler böcker av Stina Algotson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Bröd för alla sinnen
Bokrecensioner » Bröd för alla sinnen : baka hemma med tradition och känsla
|
|
![Bröd för alla sinnen : baka hemma med tradition och känsla](/images/background.gif) |
![Bröd för alla sinnen : baka hemma med tradition och känsla](/images/background.gif) |
|
|
|