Förlagets beskrivning
Personligt om mat med Lotta Lundgren Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden? Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Innehåller ca 30 recept. Ur innehållet: 1. Redskap 2. Känslor 3. Smaker 4. Kött 5. Kön 6. Kost 7. Efteråt 8. Barn 9. Pengar 10. Hur man gör när man lagar mat Om Tio lektioner i matlagning: "Just nu har jag förmånen att förhandstitta i Lotta Lundgrens Tio lektioner i matlagning, som kommer i oktober. Efter alla påkostade kokböcker med mängder av hårdstajlade bilder att dregla över känns det befriande med en klok matbok som är helt utan sådan utsmyckning. Och som dessutom är så galet rolig. En av mina favoriter är det här citatet om svårigheten att laga mat till kräsna barn: "Negativa utlåtanden från matgäster som regelmässigt äter sina egna snorkråkor är faktiskt inte något att bry sig om." /Mats-Eric Nilsson, Svenska Dagbladet
Fler böcker av Lotta Lundgren
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Tio lektioner i matlagning
Bokrecensioner » Tio lektioner i matlagning
|
|
![Tio lektioner i matlagning](/images/background.gif) |
![Tio lektioner i matlagning](/images/background.gif) |
|
|
|