Förlagets beskrivning
Ingen vanlig kokbok och ingen vanlig ljudbok Kan alla människor lära sig laga mat? Finns det andra vägar att gå än dem som vanliga kokböcker erbjuder? Och kan man till och med ha roligt under tiden? Tio lektioner i matlagning handlar om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, konsekvensen av kroppsfett, kött som konflikthärd, pengar och döden, men kanske allra mest om hur man gör när man lagar mat. Lotta läser själv ljudboken och berättar om ett par recept. Hitta enskilda kapitel i boken. Kapitel Tid 1. Känslor 01:52 Matlagning: Spaghetti Vongole 11:36 2.Verktyg 47:39 3.Smak 1:21:55 4.Kött 2:28:55 Matlagning: Kinesisk fläsklägg med plommon och calvados 3:46:02 5. Efteråt 4:03:42 6.Kost 4:27:32 7.Barn 5:15:00 Matlagning: Italiensk kalvragu med citron 5:50:18 8. Kön 6:01:09 9.Pengar 6:32:35 10.Instinkt 7:05:17
Fler böcker av Lotta Lundgren
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Tio lektioner i matlagning
Bokrecensioner » Tio lektioner i matlagning
|
|
![Tio lektioner i matlagning](/images/background.gif) |
![Tio lektioner i matlagning](/images/background.gif) |
|
|
|