Förlagets beskrivning
Är du intresserad av närproducerad mat? Blev du också inspirerad av Mitt kök Sverigeresan på TV4? Den här boken handlar om den matresa som vinskribenten Jens Dolk och stjärnkocken Tommy Myllymäki gjorde sommaren 2011 för att lyfta fram den närodlade och närproducerade svenska maten. Boken bjuder på de fem bästa matrecepten från respektive ort som besöktes alltifrån mälarabborre till kött från fjällbetande lamm. Här ges även tips på inhemska drycker till maten
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mitt kök
Bokrecensioner » Mitt kök : Sverigeresan
|
|
![Mitt kök : Sverigeresan](/images/background.gif) |
![Mitt kök : Sverigeresan](/images/background.gif) |
|
|
|