Förlagets beskrivning
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra såser är den smarta vägen till framgång i köket för både hemmakockar och proffs. I den här boken visar Tommy Myllymäki hur du hittar rätt smak, doft, konsistens och textur på såsen för att perfekt möta upp övriga råvaror i en maträtt. I denna uppdaterade nyutgåva av succén Såser, som det senaste decenniet blivit ett självklart standardverk inom området, hittar du förutom den första utgåvans alla klassiker - från vit - och rödvinssås, portvinssås och bearnaisesås till kalla såser, vinägretter, salsor och efterrättssåser - även ett 30-tal helt nya såsrecept
Fler böcker av Tommy Myllymäki
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Såser
Bokrecensioner » Såser
|
|
|
|
|
|
|