Förlagets beskrivning
Vi äter mer kyckling och kalkon än någonsin! Dags alltså för en inspirerande kokbok som erbjuder en mängd varierande recept på vad man kan åstadkomma med dessa omtyckta råvaror.
Mathias Pilblad, med bakgrund i svenska kocklandslaget, bjuder här på massor av läckra recept med inspiration från världens alla hörn. Resultatet blir festmat och vardagsmat i en härlig blandning!
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mathias Pilblads kyckling på fredag
Bokrecensioner » Mathias Pilblads kyckling på fredag
|
|
![Mathias Pilblads kyckling på fredag](/images/background.gif) |
![Mathias Pilblads kyckling på fredag](/images/background.gif) |
|
|
|