Förlagets beskrivning
Servera vilda smaker från både skog och hav! Här hittar du allt från gratinerad älggryta, sotad hjortcarpaccio med spiskummin och pasta med långkokt vildsvinskarré till en vegetarisk kantarellragu och sashimi gjord på torsk. Den välkända kocken och jägaren Anders Levén älskar att laga mat med råvaror som lever och växer vilt i den svenska naturen och kombinerar dem gärna med smaker från både när och fjärran. I denna bok bjuder han på 45 smakrika recept som förgyller både vardag och fest
Fler böcker av Anders Levén
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Laga mera vilt
Bokrecensioner » Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter
|
|
![Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter](/images/background.gif) |
![Laga mera vilt : Långkok, vardagsmat och läckra smårätter](/images/background.gif) |
|
|
|