Förlagets beskrivning
Japansk mat i stor bredd och med enkla instruktioner, vackra bilder och massor av inspiration. Denna bok får den matintresserade läsaren att fatta mod och bli en kökssamuraj. Detta är Robert Melins tredje bok. "En handbok sushi" från 2006 vart snabbt en storsäljare och följdes av "Sushi och andra japanska läckerheter" som dessutom vann pris i Grythyttan som bästa asiatiska kokbok. Nu är det tr
Fler böcker av Robert Melin
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter
Bokrecensioner » Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter
|
|
![Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter](/images/background.gif) |
![Sushi, sashimi, yakimono, agemono, nabemono, menrui & andra japanska rätter](/images/background.gif) |
|
|
|