![Jämten : årsbok för Jämtlands läns museum : Kreativa traditioner : mat med historia. Årg. (2011)](//coverdb.com/reviewSE/w100/a2b/9789179482343.jpg) |
|
Jämten : årsbok för Jämtlands läns museum : Kreativa traditioner : mat med historia. Årg. (2011)
Inbunden. Jamtli Förlag 2010-11.
ISBN 9789179482343
|
|
|
Hitta bokens lägsta pris
|
Förlagets beskrivning
En matresa i Jämtland och Härjedalen är en lustfylld upplevelse. Skickliga mathantverkare tillverkar ostar, bröd, charkuterier och drycker som erövrar det ena priset efter det andra. Boken ger en smakfylld inblick i den regionala matkulturen idag och förr i tiden. Här finns en rad artiklar av olika skribenter, som var och en är specialist inom sitt område. Läs och gamla tiders traditionella mat i bondehem och samevisten - specialitéer som soltorkat älgkött, gravad sik, praktiskt säckbröd, syrlig tjockmjölk, pickebröd, vällagrad fäbodost och näringsrik renost. Men också hur de gamla mattraditionerna stöps om till produkter för vår tid
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Jämten
Bokrecensioner » Jämten : årsbok för Jämtlands läns museum : Kreativa traditioner : mat med historia. Årg. (2011)
|
|
![Jämten : årsbok för Jämtlands läns museum : Kreativa traditioner : mat med historia. Årg. (2011)](/images/background.gif) |
![Jämten : årsbok för Jämtlands läns museum : Kreativa traditioner : mat med historia. Årg. (2011)](/images/background.gif) |
|
|
|