Förlagets beskrivning
Couscous, lamm, fisk, kyckling, bönor och några små sötasker står gärna på menyn i Marocko, landet vars mat enligt författaren är den mest sensuella i världen. Både färdiglagade rätter och deras ingredienser tilltalar alla sinnen. På den marockanska marknaden glimmar det av silver från färsk fisk, lyser färgprakten från allehanda grönsaker och frukter och över allt svävar dofterna av nybakat börd, saffran, rosenvatten, färsk mynta och kolgrillat kött. Nordafrikansk mat i allmänhet är en kontrastik blandning och "Det Marockanska köket" speglar demma spännande, färgstarka och exotiska mix med sina drygt 100 lättlagade recept.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Det marockanska köket
Bokrecensioner » Det marockanska köket
|
|
![Det marockanska köket](/images/background.gif) |
![Det marockanska köket](/images/background.gif) |
|
|
|