Förlagets beskrivning
En tomat är inte längre bara en tomat. I våra mataffärer finns numera en mängd olika tomater: kvisttomat, tigrella, pärontomat, plommontomat… Här presenteras elva olika sorter i 25 inspirerande, läckra och enkla recept. Vad sägs om en rostad tomatsoppa, tomatbröd, tomatrisotto, tomatchutney och gratinerade pestotomater?
Alla recept är llustrerade med härliga färgfoton.
Margareta Schildt-Landgren är känd för sina färgsprakande matreportage i olika magasin, bl a Femina. Hon är författare till Tillbehörsboken, Lagom svenskt, Tilltugg, Annorlunda på grillen samt Krydda! (tillsammans med Lisa Förare Winbladh). Tillbehörsboken har utnämnts till Sveriges bästa recept av International Cook Book Review.
Fler böcker av Margareta Schildt-Landgren
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Sju sorters tomater och några till
Bokrecensioner » Sju sorters tomater och några till
|
|
![Sju sorters tomater och några till](/images/background.gif) |
![Sju sorters tomater och några till](/images/background.gif) |
|
|
|