Förlagets beskrivning
Det finns många positiva saker med att äta växtbaserad mat: det är bra för djuren, naturen och för oss människor. Men steget från att äta maten vi är uppvuxna med till att börja äta mer vegetariskt eller veganskt kanske känns långt. Måste jag sluta äta köttbullar på julafton eller avstå sillen till färskpotatisen på midsommarafton? Nej! I "Vegansk husmanskost" visar Gustav Johansson hur vi kan laga både rätterna vi känner igen från barndomen och moderna klassiker på ett nytt sätt. Rätterna bygger helt på växtbaserade råvaror, men bara lugn - Gustav lär dig hur du bäst använder dem för att få till rätt textur och mest smak. Och framförallt, det blir riktigt gott!
Fler böcker av Gustav Johansson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Vegansk husmanskost
Bokrecensioner » Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat
|
|
![Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat](/images/background.gif) |
![Vegansk husmanskost : Vardagsrätter - Klassiker - Högtidsmat](/images/background.gif) |
|
|
|