Förlagets beskrivning
60-talsnostalgi i köket
I år är det precis femtio år sedan Bonniers kokbok utkom för allra första gången. Den gången var det tre huvudredaktörer som stod bakom kokboken: källarmästaren Tore Wretman, chef för Riche, Stallmästaregården och Operakällaren; matjournalisten Pernilla Tunberger, verksam vid Dagens Nyheter och flitig kokboksförfattare; och matskribenten Margit Engnes.
Jubileumsutgåvan av Bonniers kokbok är en faksimil - det vill säga en avfotografering av bokens första utgåva från 1960. 3000 recept på både husmanskost och festmat, rikt illustrerad med tidstypiska fotografier och teckningar från 1960-talet gör detta till en kulinarisk skattkammare och en makalös present till alla matintresserade
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Bonniers kokbok
Bokrecensioner » Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)
|
|
![Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)](/images/background.gif) |
![Bonniers kokbok (Jubileumsutgåva)](/images/background.gif) |
|
|
|