Förlagets beskrivning
Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa!
Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.
Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör.
Nyttan av surkål
Sänker GI-värdet
verkar probiotiskt för magen
motverkar uppkomsten av allergi
innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K
Det är så gott!
Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Sauerkraut, surkål & choucroute
Bokrecensioner » Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
|
|
![Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa](/images/background.gif) |
![Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa](/images/background.gif) |
|
|
|