Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa   

Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa


Jan-Erik Wannerdt Maria Wannerdt

Inbunden. Optimal Förlag 2010-09.
ISBN 9789172412033
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Surkål är riktig slow-food och gör gott för din hälsa!

Frankrike, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike - varje land tillagar surkålen enligt sin egen tradition, med kärlek och omsorg.

Recepten i den här boken är hämtade från olika delar av världen, där Maria och Jan-Erik Wannerdt på sina många resor har testat olika former av surkål med tillbehör.

Nyttan av surkål

Sänker GI-värdet

verkar probiotiskt för magen

motverkar uppkomsten av allergi

innehåller C-vitamin, folsyra, vitamin B6 och vitamin K

Det är så gott!

Men det bästa argumentet för att laga och äta surkål är att det är så gott! Boken innehåller massor av läckra recept från de länder där surkål är vanligt. Vad sägs om Choucroute S:t Germain, Szegediner Gulasch, Tiroler Bauernschmaus eller Wraps med surkål och chorizo?



Fler böcker av författarna

Liknande böcker


Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Sauerkraut, surkål & choucroute



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
Sauerkraut, surkål & choucroute : recept från olika delar av Europa
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner