Förlagets beskrivning
Mug cakes ett koncept som ursprungligen kommer från USA är kakor som verkligen är roliga att göra och dessutom går det fort. De kan varieras i det oändliga utifrån vad som finns tillgängligt i köket, men för att alltid lyckas med en mug cake finns det några saker att tänka på. Som mått anges matsked (msk) och tesked (tsk) för att det ska vara så enkelt som möjligt att göra i ordning alla ingredienser utan att väga dem. Kakan fortsätter att gräddas även efter att den tagits ut ur mikron. Därför bör man vänta 12 minuter så att den hinner stelna innan man äter den. Mug Cakes Choklad innehåller massvis med varierade recept för chokladälskaren. Här finns bland annat klassisk kakao, vit choklad, nutella, crunchy, vanilj, bananchoklad, macha, apelsinchoklad, cappuccino och pistache
Fler böcker av Sandra Mahut
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mug Cakes choklad
Bokrecensioner » Mug Cakes choklad : Färdiga på 2 minuter i mikron!
|
|
|
|
|
|
|