Förlagets beskrivning
Ölkunskap är skriven av Jan-Erik Svensson, en av Sveriges ledande ölvetare. Han behandlar ämnet med gedigen kunskap och glädje. Läsaren får veta hur öl tillverkas, skillnader i tillverkningsprocesserna världen över, hur öl bör hanteras, hur man dricker öl till mat och vilka ölsorter som är underjästa respektive överjästa och mycket, mycket mer. Författaren presenterar också statistiska tabeller och kriterier för kategorisering av öl, vägledning i hur man provar öl och genom detta kan lära sig känna igen smakkvalitet.
I denna andra, omarbetade upplaga har två nya kapitel tillkommit: Öl på lokal samt Öl och mat. Boken är inbunden och många av illustrationerna är i färg.
Fler böcker av Jan-Erik Svensson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Ölkunskap
Bokrecensioner » Ölkunskap
|
|
![Ölkunskap](/images/background.gif) |
![Ölkunskap](/images/background.gif) |
|
|
|