Förlagets beskrivning
Vilt är trendigare än någonsin. Det är smakrikare än annat kött, men också renare, magrare och sundare. En älg lever inte sitt liv i ett bås. En fasan sitter inte i bur. Djuren rör sig fritt i den mest fantastiska hemmiljön av alla skogen.
Fler och fler vill äta vilt, men det saknas moderna recept på älg, rådjur, hjort och fågel. Recept som är lättare, grönare och fräschare än de traditionella med gräddsåser, stuvningar och gratänger. Därför har den här boken kommit till en inspirationskälla för dig som vill laga till vilt med goda grönsakstillbehör och spännande kryddningar, men även uppskattar de klassiska rätterna.
I boken lanseras också idén att servera tre små delikata rätter till fest, i stället för en liten förrätt och en stor bastant varmrätt.
Boken är skriven av Lena Holmsäter, skribent med mat och hälsa som specialitet. (Seelig)
Fler böcker av Holmsäter, Lena
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Vilt
Bokrecensioner » Vilt : Modern mat från skogen : modern mat från skogen
|
|
|
|
|
|
|