Förlagets beskrivning
Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen – från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Fler böcker av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Bokrecensioner » Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
|
|
![Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor](/images/background.gif) |
![Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor](/images/background.gif) |
|
|
|