Förlagets beskrivning
Den häftiga, heta, upphetsande smaken av pikanta kryddor kittlar genom gommen. Ingefära, pepparrot, peppar, senap om du gillar het mat, då vet du hur dessa kryddor kan liva upp rätter av alla de slag. Boken innehåller ett generöst antal recept på "het mat" från olika håll i världen. Här finns förrätter, soppor, sallader, fisk och skaldjur, kött, vilt och fågel, grönsaker, såser, tillbehör och drycker.
Fler böcker av Jane Butel
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Mat med hetta
Bokrecensioner » Mat med hetta : kryddiga heta rätter från hela världen
|
|
|
|
|
|
|