Förlagets beskrivning
Lär känna det franska köket på en kulinarisk resa genom landets alla regioner. Från den pulserande storstaden Paris genom bördiga, lantliga områden, frodiga vinberg, spetsiga alper, kryddoftande medelhavslandskap ända ut till den stormiga atlantkusten bjuder Frankrike på många matspecialiteter, lika olika som regionerna. Här hittar du över 200 välkända och omtyckta maträtter från Frankrikes alla hörn, illustrerade med utsökta matbilder. Enkla beskrivningar och tydliga fotografier gör matlagningen enkel. Matrecepten varvas med vackra vyer och avsnitt om varje regions kultur, traditioner, sevärdheter, typiska produkter och naturligtvis områdets viner.
Genomillustrerad i färg.
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Det franska köket
Bokrecensioner » Det franska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla region
|
|
|
|
|
|
|