Förlagets beskrivning
Att mala mjöl var i tidernas begynnelse en tung och tidskrävande syssla. Tidigt utvecklades därför malningsteknik som hämtade kraft från naturen. Kvarnnäringen kan därför betraktas som den allra äldsta industrigrenen. I boken lyfts kvarnnäringen fram i rampljuset. För första gången presenteras här en sammanfattande överblick på handelskvarnar i Sverige
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Rent mjöl: Kulturhistoriskt perspektiv på handelskvarnar i Sverige
Bokrecensioner » Rent mjöl: Kulturhistoriskt perspektiv på handelskvarnar i Sverige
|
|
![Rent mjöl: Kulturhistoriskt perspektiv på handelskvarnar i Sverige](/images/background.gif) |
![Rent mjöl: Kulturhistoriskt perspektiv på handelskvarnar i Sverige](/images/background.gif) |
|
|
|