Förlagets beskrivning
Ända sedan starten av den första restaurangen på Carnaby Street i London 1961, har Cranks betraktats som pionjärer när det gäller vegetarisk mat. Filosofin var att försöka ändra attityderna till mat och lägga tonvikten på grönsakerna. Trettiofem år senare är visserligen stilen ny men grundidén står sig än: att servera läcker och hälsosam mat som ska vara tilltalande även för dem som inte är vegetarianer. Cranks serverar fräscha ingredienser i fantastiska och fantasifulla kombinationer, tillagade efter recept som hämtat inspiration från hela världen. Här hittar du de bästa recepten från Cranks nio restauranger: förrätter, soppor, huvudrätter, pajer, smårätter, sallader, efterrätter, bakning.
Fler böcker av Nadine Abensur
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Cranks gröna kokbok
Bokrecensioner » Cranks gröna kokbok
|
|
![Cranks gröna kokbok](/images/background.gif) |
![Cranks gröna kokbok](/images/background.gif) |
|
|
|