Förlagets beskrivning
Det övergripande målet med boken är att öka kunskapen om betydelsen av service i restauranger. Vi har valt att studera olika faser av restaurangbesöket - från bokning till betalning - för att öka förståelsen av dels gästens upplevelse dels restaurangens planering, kontroll och i förlängningen lönsamhet. Genom att identifiera och beskriva hur olika delar av besöket påverkar gästens och servitörens upplevelse uppnår vi en förståelse av vad som händer i servicemötet mellan personal och gäst.
Boken är skriven för dig som antingen är företrädare eller anställd på en restaurang men den passar även dig som studerar på en restaurangskola.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Service på restaurang
Bokrecensioner » Service på restaurang
|
|
![Service på restaurang](/images/background.gif) |
![Service på restaurang](/images/background.gif) |
|
|
|