Förlagets beskrivning
Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.
Förutom bakterier beskrivs svampar, virus, protozoer, alger och parasiter. Ett kapitel behandlar mikroorganismer hos människor och djur. Ett annat beskriver genteknikens viktigaste principer och i fyra kapitel ges utrymme åt produktionshygien, livsmedelsproduktion, konservering och fermentering.
Fler böcker av författarna
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
Bokrecensioner » Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer
|
|
![Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer](/images/background.gif) |
![Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer](/images/background.gif) |
|
|
|