Förlagets beskrivning
Lite gott tilltugg till välkomstdrinken kan ge den rätta feststämningen redan från början. För vem skulle inte bli imponerad av korianderkyckling på citrongrässpett eller krabbkroketter med lime och tomatsalsa - allt tjusigt upplagt förstås.
Ibland kan flera smårätter vara ett alternativ till en huvudrätt. Fresta gästerna med till exempel ljuvligt doftande vitlöksbruschetta med oxfilé och färskost, marockansk lammfilé på rosmarinspett och kanske en hallondipp med marängstänger i stället för en dessert.
De båda författarna, som influerats av världens alla kök, bjuder här på sina absoluta favorittilltugg med såväl kött och fisk som vegetariska ingredienser. De tipsar också om inbjudande uppläggningar som ger festen det där lilla extra.
Fler böcker av A BROWN
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Smått kulinariskt
Bokrecensioner » Smått kulinariskt
|
|
|
|
|
|
|