Förlagets beskrivning
Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig smakresa för att upptäcka både de lokala specialiteterna och de gemensamma nämnare som knyter ihop Sydeuropa, Mellanöstern och Nordafrika. Bland bokens 60-tal recept finns bland annat kolgrillat lamm i pitabröd, kikärtspannkakan socca, stekt bläckfisk med chorizo och rostad paprika, köfte med yoghurt och tomat och friterad blomkål med dadel- och citrondipp. Detta är en ompaketerad utgåva av boken som gavs ut 2017
Fler böcker av Joel Åhlin
Liknande böcker
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Azur
Bokrecensioner » Azur : Natur & Kulturs receptsamling
|
|
|
|
|
|
|