Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques   

A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques


Hardcover. America's Test Kitchen 2016-11-01.
ISBN 9781940352664
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

After more than 20 years of obsessive research and testing, America's Test Kitchen has literally written the book on how to master your kitchen. Logically organized and packed with step photography, this will be the ultimate one-stop resource for both shopping and cooking.

     Have you ever wished that your kitchen came with instructions? Let the experts at America's most trusted test kitchen show you the ropes in this new illustrated compendium of techniques,  tips,  tricks,  recipes,  and reviews for the home cook. This is a handbook for everyone,  beginner to expert,  that is not only useful but also entertaining,  thought-provoking,  and utterly unique. It will appeal to longtime fans of the magazine who want to see behind the scenes as well as to novice cooks who want to get everything right in the kitchen from the beginning. Never before has America's Test Kitchen revealed the secrets behind our extensive testing procedures and exacting recipe development process; in this new book, come behind the scenes to see how we pick the best equipment and ingredients and create the most foolproof recipes out there. With dozens of equipment recommendations,  hundreds of ingredient entries,  mini lessons on basic cooking skills and useful kitchen science,  plus illustrated step-by-step instructions for 50 of our most essential recipes



Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques
A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques
A Field Guide to Your Kitchen: Everything You Ever Wanted to Know About Cooking, Ingredients, Equipment, and Techniques
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner