Förlagets beskrivning
De flesta av oss tar Tortillas för givet. De är relativt billiga att köpa - och relativt bra. Vi använder dem precis som mesoamerikanerna som uppfann dem: som bröd. Faktum är att tortillaförsäljningen är näst efter skivat bröd i USA. Så varför göra dem? Varför köpa specialutrustning - som elektriska eller manuella pressar, kavel, stekhällar eller comals - för att göra från grunden det som är så lättillgängligt i stormarknader, närbutiker och specialvaror? Av samma anledning bakar vi bröd, kex och frallor. För precis ute ur ugnen eller varm från grillen lockar bakad deg, mättar och tröstar som inget annat. Nygjort dagligt bröd, inklusive tortillas, är speciellt eftersom det för de flesta av oss är allt annat än en daglig upplevelse. Även om det kräver övning att göra tortillas är det snabbare och enklare att göra tortillas än att göra jästbröd, vilket kräver att man blandar och knådar degen, låter den jäsa en eller två gånger, formar och bakar den. När det kommer till hemgjorda tortillas ligger skönheten i smaken och doften. Svettas inte symmetrin. Få tortillorna så tunna som möjligt men acceptera det faktum att perfekt runda tortillor med släta kanter är produkter från maskiner. Övning kommer att göra dina tortillas rundare och mer enhetliga, speciellt mjöltortillas. De kommer förmodligen aldrig att bli perfekta, förutom i smak och äkthet. Som med färskt jästbröd eller vilket snabbt bröd som helst, lockar doften av färska tortillas. Lätt krispiga på utsidan och möra inuti, färska tortillas är en speciell njutning. Även vanligt, men säkert med en klick smält smör, ost eller silkeslena bönor, hemlagade tortillas är en sann gåva från den speciella kock som vet hur man gör dem. Ta på dig din special och bli en tortillatalang. Det finns ännu en anledning att göra tortillas hemma: kontroll över ingredienserna. Dina hemgjorda tortillas kommer inte att ha några konserveringsmedel eller andra kemiska tillsatser för lagringsstabilitet, eftersom dina tortillas inte håller tillräckligt länge för att behöva konserveringsmedel. Läckra som de är, kommer dina tortillas sannolikt att bli scarfed så fort de lossnar från grillen
Liknande böckerTortilla, Including: Corn Tortilla, Tostada, Tortilla Chip, Don Tacos, Tortilla Art, Piki, G Irila, Totopo, Baleada, Gruma, Tortilla Price
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Den Ultimata Tortillapressen Kokbok
Bokrecensioner » Den Ultimata Tortillapressen Kokbok
|
|
![Den Ultimata Tortillapressen Kokbok](/images/background.gif) |
![Den Ultimata Tortillapressen Kokbok](/images/background.gif) |
|
|
|