Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Fermenter   

Fermenter


Aaron Adams Liz Crain

Paperback. Sasquatch Books 2023-09-19.
ISBN 9781632174710
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Heads (of cabbage) are gonna roll! Learn how to make funky, flavorful ferments + fantastic hippie food that incorporate them. Fermenter is perfect for those looking to add some serious culinary wizardry and revolutionary DIY spirit to their vegan kitchen. Like The Noma Guide to Fermentation but with a punk, DIY aesthetic and a it's-OK-to-fail ethos, Fermenter provides the sought-after secrets and words of wisdom from top fermentation educators, Aaron Adams and Liz Crain. Based in Portland, Oregon (vegan capital of America), the Fermenter restaurant specializes in culinary fermentation to achieve their unique funky flavors. Learn how to handcraft local bean-and-grain tempehs, fresh and aged vegan cheeses, fizzy probiotic drinks, and koji ferments and revolutionize the flavor profiles in your home kitchen! They empower you to follow them down this highly addictive (and inexpensive) path, resulting in totally DIY food, free from mass-produced or corporate anything. Whether you're a pickle wizard already or a just want to level up your home-cook vegan cred, there are more than 60 tantalizing recipes, including: North Coast Kraut (made with seaweed!) is a great beginner's lacto-ferment, full of probiotic goodness Chickpea Miso: a more complex, longer-lead ferment & pantry staple Koji Beet Reuben: put those koji skills to work with this umami bomb Cheesy Jojo Supreme with Tempeh Bacon: the perfect stoner food, like if stuffed potato skins were a nacho dish Beware: Vegetables will be slaughtered



Fler böcker av författarna

Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Fermenter



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Fermenter Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Fermenter Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Fermenter
Fermenter
Fermenter
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner