Förlagets beskrivning
This book goes through the most common food fears and myths and debunk them with some simple science. Told in readable story form, the book tackles HFCS, MSG, food colorings, raw milk, organic farming, GMOs and biotechnology, sugars, artificial sweeteners and honey. Every chapter ends with footnotes to actual papers that help reassure you that we have one of the safest food systems in the world
Fler böcker av James W Cooper
Liknande böckerSweeteners, Including: Aspartame, Glucose, Honey, Lactose, Malt, Stevia, Sucralose, Splenda, Sugar Beet, Fructose, Sucrose, Sorbitol, GalactoeBook 2021
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.
Food Myths Debunked: Why our food is safe
Bokrecensioner » Food Myths Debunked: Why our food is safe
|
|
|
|
|
|
|