Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
The Larder: Food Studies Methods from the American South (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, People, and P)
Edge, John T. (edt)
Engelhardt, Elizabeth S. D. (edt)
Ownby, Ted (edt)
Paperback. University of Georgia Press 2014-01-30.
ISBN 9780820345550
Hitta bokens lägsta pris
Liknande böcker
The Larder: Food Studies Methods from the American South
Hog Meat and Hoecake: Food Supply in the Old South, 1840-1860
Creole Italian
Real south cooking: Authentic, traditional southern food
Urban Foodways and Communication: Ethnographic Studies in Intangible Cultural Food Heritages Around the World
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken,
skriv en recension
!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll.
Läs våra instruktioner
för mer information.
The Larder: Food Studies Methods from the American South
Ditt betyg:
Skriv in en rubrik för din recension
(minst 2 ord):
Skriv in din recension i utrymmet nedan
(max 1000 ord):
Recensionens språk:
Svenska
Engelska
Ditt namn
(Valfritt):
Din e-postadress
(visas ej, används
endast
för verifiering):
Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.
Recensioner som inte följer våra
instruktioner
kommer inte att visas.
Bokrecensioner
»
The Larder: Food Studies Methods from the American South (Southern Foodways Alliance Studies in Culture, People, and P)
Kategorier
Barn & ungdom
Databöcker
Deckare
Ekonomi & affärer
Filosofi & religion
Geografi & geologi
Hem & hushåll
Historia
Hobby & fritid
Kultur
Medicin & hälsa
Naturvetenskap
Psykologi & pedagogik
Samhälle & politik
Skönlitteratur
Språk
Uppslagsverk & ordböcker
Bokrecensioner
|
Hjälp & support
|
Om oss