Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It   

Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It


Helen Vlassara MD

Paperback. Square One Publishers 2016-09-20.
ISBN 9780757004209
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

Imagine naturally occurring toxic substances that are responsible for chronic disease and acceler



Fler böcker av Helen Vlassara MD

Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It
Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It
Dr. Vlassara's Age-Less Diet: How a Chemical in the Foods We Eat Promotes Disease, Obesity, and Aging and the Steps We Can Take to Stop It
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner