Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
The Encyclopedia of Cooking Skills & Techniques: A comprehensive visual guide to cookery processes, all shown in step-by-step detail
Norma Macmillan
Hardcover. Anness 2011-10-16.
ISBN 9780754824121
Hitta bokens lägsta pris
Förlagets beskrivning
If you want to cook, have to cook or like to cook, this invaluable guide will set you on the way
Fler böcker av Norma Macmillan
How To Cook: A Simple-To-Use Illustrated Guide To Kitchen Skills And Techniques, With 500 Step-By-Step Clear Photographs
Paperback
2016
How to Cook: A Simple-To-Use Illustrated Guide To Kitchen Skills And Techniques, With 500 Step-By-Step Photographs
Hardcover
2014
Maquinna Line, The: A Family Saga
Paperback
2010
The cook's handbook: A comprehensive cooking course and kitchen encyclopedia with over 500 recipes
2006
The encyclopedia of cooking skills & techniques
Hardcover
2005
Liknande böcker
The Practical Encyclopedia of Fish and Shellfish: A Complete Guide To Types, Their Preparation And Cooking Techniques, With 100 Classic Recipes Shown Step By Step In 700 Beautiful Photographs
Hardcover
2005
The Cook's Companion: A Comprehensive Step-by-step Guide to Over 250 Cookery Techniques
Hardcover
2005
The Illustrated Cook's Guide to Cheeses: A comprehensive visual identifier to the cheeses of the world with advice on selecting, preparing and cooking techniques
Hardcover
2005
Complete Illustrated Guide to Cheeses: A Comprehensive Visual Identifier to Over 470 Cheeses of the World and How to Cook with Them, Shown in 280 Photographs
Hardcover
2005
The Complete Step-by-Step Guide to Cooking: The ultimate how-to reference book of culinary techniques shown in over 1550 photographs and with 500 classic recipes
Hardcover
2005
Recensioner
Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken,
skriv en recension
!
Recensera boken
Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll.
Läs våra instruktioner
för mer information.
The Encyclopedia of Cooking Skills & Techniques: A comprehensive visual guide to cookery processes, all shown in step-by-step detail
Ditt betyg:
Skriv in en rubrik för din recension
(minst 2 ord):
Skriv in din recension i utrymmet nedan
(max 1000 ord):
Recensionens språk:
Svenska
Engelska
Ditt namn
(Valfritt):
Din e-postadress
(visas ej, används
endast
för verifiering):
Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.
Recensioner som inte följer våra
instruktioner
kommer inte att visas.
Bokrecensioner
»
The Encyclopedia of Cooking Skills & Techniques: A comprehensive visual guide to cookery processes, all shown in step-by-step detail
Kategorier
Barn & ungdom
Databöcker
Deckare
Ekonomi & affärer
Filosofi & religion
Geografi & geologi
Hem & hushåll
Historia
Hobby & fritid
Kultur
Medicin & hälsa
Naturvetenskap
Psykologi & pedagogik
Samhälle & politik
Skönlitteratur
Språk
Uppslagsverk & ordböcker
Bokrecensioner
|
Hjälp & support
|
Om oss