Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development)   

Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development)


Vasso Oreopoulou Winfried Russ Kristberg Kristbergsson

Hardcover. Springer 2006-11-07.
ISBN 9780387335117
Hitta bokens lägsta pris







Fler böcker av författarna

Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development) Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development) Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development)
Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development)
Utilization of By-Products and Treatment of Waste in the Food Industry (Integrating Safety and Environmental Knowledge Into Food Studies towards European Sustainable Development)
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner