Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners   

Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners


Bob Oros

Paperback. Lulu.com 2019-10-07.
ISBN 9780359962273
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

If you are one of the thousands of sales professionals, brokers, manufacturers, restaurant owners and/or chefs, this book was written for you. You will learn step by step how to build better relationships and negotiate win/win contracts with every customer or vendor resulting in increased sales starting immediately. You will also learn how to improve in the areas of food cost, labor cost, menu pricing, as well as tips on how to sell beef, pork, poultry, and seafood



Fler böcker av Bob Oros

Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners
Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners
Selling to Restaurants: How to Sell, Service and Negotiate With Chefs and Restaurant Owners
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner