Tips! Jämför butikernas bokpriser och spara pengar!
Bokrecensioner
 
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)   

BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)


British Retail Consortium

Paperback. The Stationery Office 2009-01-12.
ISBN 9780117067332
Hitta bokens lägsta pris







Förlagets beskrivning

The British Retail Consortium (BRC) has produced guidance on interpretation of requirements to the BRC Global Standard for Food Safety Issue 5 for fresh produce packers falling into category 5 - fruit, vegetables and nuts. Concentrating on areas of particular issue within the fresh produce industry, this discussion document aims to help companies, auditors and customers understand how to implement the Standards requirements. The guideline includes practical guidance and real scenario examples to illustrate the principles of clauses



Fler böcker av British Retail Consortium

Liknande böcker

Recensioner

Den här boken har tyvärr inte några recensioner ännu. Om du redan läst boken, skriv en recension!



Recensera boken

Skriv en recension och dela dina åsikter med andra. Försök att fokusera på bokens innehåll. Läs våra instruktioner för mer information.

BRC Global Standard for Food Safety



Ditt betyg:  1 2 3 4 5

Skriv in en rubrik för din recension (minst 2 ord):



Skriv in din recension i utrymmet nedan (max 1000 ord):



Recensionens språk: 

Ditt namn (Valfritt):



Din e-postadress (visas ej, används endast för verifiering):







BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) Din recension kommer att visas inom fem till sju arbetsdagar.

BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas.







Bokrecensioner » BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)
  
Kategorier

Barn & ungdom

Databöcker

Deckare

Ekonomi & affärer

Filosofi & religion

Geografi & geologi

Hem & hushåll

Historia

Hobby & fritid

Kultur

Medicin & hälsa

Naturvetenskap

Psykologi & pedagogik

Samhälle & politik

Skönlitteratur

Språk

Uppslagsverk & ordböcker





Bokrecensioner | Hjälp & support | Om oss


Bokrecensioner Boganmeldelser Bokanmeldelser Kirja-arvostelut Critiques de Livres Buchrezensionen Critica Literaria Book reviews Book reviews Recensioni di Libri Boekrecensies Critica de Libros
Bokrecensioner